KONKURS AGROABSOLWENT

ROZSTRZYGNIĘTY

BNP Paribas Bank Polska we współpracy z Polskim Stowarzyszeniem Zrównoważonego Rolnictwa i Żywności oraz firmami w nim zrzeszonymi po raz szósty przeprowadził Konkurs AgroAbsolwent, na prace magisterskie, inżynierski lub licencjackie o tematyce związanej z rozwojem agrobiznesu, szczególnie pod kątem dążenia do zrównoważenia produkcji żywności.

I miejsce: Paulina Zogornik „Opracowanie procedury oznaczania wybranych antybiotyków weterynaryjnych w produktach pochodzenia zwierzęcego”, Politechnika Śląska

II miejsce: Karolina Sawska „Wytwarzanie nawozów fosforowych na bazie surowców alternatywnych i ocena ich przydatności nawozowej”; Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki

III miejsce ex aequo: Justyna Jakubska „Otrzymywanie oraz charakterystyka biodegradowalnych folii chitozanowych oraz alginianowych wypełnionych nanocząstkami ligniny”; Politechnika Śląska.

Agnieszka Sobieszek „Badanie wpływu Trichoderma atroviride na metabolom pszenicy”, Uniwersytet Łódzki.
Piotr Kwiatkowski „Zmiany w organizacji produkcji rolnej w kontekście wymogów Komisji Europejskiej - studium przypadku”, Politechnika Łódzka.

Szczegóły dotyczące nagród oraz Regulamin Konkursu znajdziecie na stronie:
www.bnpparibas.pl/agroabsolwent

Firma PROCAM oferuje staż w firmie Pani Agnieszce Sobieszek -Laureatka III miejsca.

Chcesz wiedzieć więcej? Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony zawodagronom.pl

Agronomia w procam

Mówi się o nas Procamowcy to fachowcy bo stawiamy na profesjonalne doradztwo, którego fundamentem jest stale pogłębiana wiedza i doświadczenie naszego zespołu eksperckiego. Jesteśmy liderem rynku dystrybucji środków ochrony roślin, nasion i nawozów rolniczych. Rozpoczynając karierę w Procam, dołączasz do grona najbardziej szanowanych agronomów w Polsce.

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich osobom trzecim. Pliki cookie pozwalają na poznanie Twoich preferencji na podstawie zachowań na stronie. Kontynuując korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę. Poznaj szczegóły i możliwości zmiany ustawień w Polityce Cookies.